Igora royal absolutes silverwhite: Perfectie in zilver haar

Igora royal absolutes silverwhite: Perfectie in zilver haar

Zilver haar – het is overal! De trend van dit jaar is om leeftijd te omarmen en om ouder te worden op eigen voorwaarden. Vertrouwen en stijl kan alleen maar verbeteren met de tijd en wit haar betekent zeker niet veilig of saai! Mature vrouwen zijn in de meerderheid en er is nu een lijn die tegemoet komt in de kleurbehoeften van degenen die zilver of wit haar eigen willen maken. Schwarzkopf Professional heeft als één van de eerste kappersmerken een professionele lijn gecreëerd om peper-en-zouttinten te perfectioneren en te verfraaien – wij introduceren de nieuwe IGORA ROYAL ABSOLUTES SilverWhite lijn.

IGORA ROYAL ABSOLUTES SilverWhite is een lijn specifiek ontwikkeld om zilver en wit haar te verfraaien. Deze lijn biedt een zachte toonvervaging met een onzichtbare uitgroei en vermijdt een toon op toon kleuring na meerdere toepassingen. De demi-permanente formule bevat een verzorgend Siliamine complex, Collageen, een lage PH-waarde en een laag ammoniakgehalte, die de natuurlijke pigmenten van het haar verhinderen van oplichten tijdens het kleuringsproces. Koele tonen worden toegevoegd om ongewenste warme tonen te neutraliseren – zoals gele of koperachtige tinten – waardoor het haar er natuurlijk en stralend uitziet.

Inbegrepen in de lijn is de IGORA ROYAL ABSOLUTES SilverWhite Brightening Spray: een spray die eenvoudig kan worden toegepast, waardoor de haarkleur er fris en levendig uitziet, zonder blauwe of violette tonen. SilverWhite gaat gele of saaie tonen tegen in het haar en creëert een gepersonaliseerde neutrale toon, die prachtig en uniek is! Mature klanten die regelmatig de salon bezoeken voor een routine knipbeurt of styling kunnen nu gemakkelijk hun haarkleur opfrissen, waardoor deze er onberispelijk en levendig uitziet. Deze lijn voegt veerkracht en glans toe aan matuur haar en kan worden aangepast aan de teint en persoonlijkheid van de klant – hierdoor kan een signature look worden gecreëerd.

Expert tip: Onze Schwarzkopf Professional internationale kleur ambassadeur Lesley Jennison adviseert dat de meest flatterende manier om zilver haar te verfraaien is om de lichtste zilvertinten te plaatsen rondom het gezicht, met een textuur lifting aan de achterkant. Dit is de perfecte lijn voor iedere vrouw die haar haarkleur wilt verzilveren. Het is tijd om koperen tinten te weren en glans en plezier toe te voegen aan matuur haar met IGORA ROYAL ABSOLUTES SilverWhite.

Sorry, comments are closed for this post.

HAARTRENDS

Wij zij op de hoogte van de laatste haartrends en wij geven u graag een persoonlijk advies. Zo heeft u altijd een kapsel wat bij u past!

RESTYLE YOUR HAIR

Hoofdstraat 59
2678 CG De Lier
0174 - 51 66 66

www.restyleyourhair.nl

MIJN ACCOUNT

Afrekenen
Winkelmand

VOLG ONS

FACEBOOK
GOOGLE+

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 27210442