Igora Royal nude tones: 6 nieuwe natuurlijke tinten

De fashionwereld gaat nude! Nude tinten worden tegenwoordig op alle modeshows gezien – voor make-up, nagellakken en kledij. Deze geweldige aardige kleuren worden de volgende trend voor het haar. Schwarzkopf Professional mag met genoegen de eerste nude tinten voor het haar voorstellen: IGORA ROYAL Nude Tones. Dit gamma biedt perfect draagbare nude tinten dat bij elke klant past.

Beeldt u de mogelijkheden in, IGORA ROYAL Nude Tones is de gepaste versie voor mensen die minder kleur aandurven en is bovendien een schitterende keuze voor mensen die een subtiele maar toch unieke high-fashion kleur verkiezen. Dit nieuwe gamma biedt zes multi-natural beiges aan, die de klassieke schoonheid op een natuurlijke wijze aanscherpen. De geavanceerde technologie gebruikt in IGORA ROYAL Nude Tones versterkt de kleur en illumineert donker à licht haar met zijn delicate, aardige tinten.

Probeer onze soft grading en pure contouring technieken om nieuwe tijdloze looks te creëren die de natuurlijke schoonheid van het haar versterken. De soft grading techniek is een mengeling van verschillende nude tinten die verschillende tonen laat uitkomen. Pure contouring vermengt essentiële en lichtere tinten van beige, zodat deze perfect passen bij de huidskleur en het gezicht beter naar voren laat komen. De natuurlijke beiges kunnen gecombineerd worden met rozige ondertonen voor een elegante en populaire kleurschaduw waar uw klant wellicht op verliefd zal worden.

Haal vandaag nog uw nudes binnen! Zo biedt uw kapsalon met IGORA ROYAL Nude Tones een natural look en een gepaste nude toon aan al uw klanten.

Sorry, comments are closed for this post.

HAARTRENDS

Wij zij op de hoogte van de laatste haartrends en wij geven u graag een persoonlijk advies. Zo heeft u altijd een kapsel wat bij u past!

RESTYLE YOUR HAIR

Hoofdstraat 59
2678 CG De Lier
0174 - 51 66 66

www.restyleyourhair.nl

MIJN ACCOUNT

Afrekenen
Winkelmand

VOLG ONS

FACEBOOK
GOOGLE+

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 27210442