Een haarbehandeling nodig? BC Repair Rescue komt tot uw hulp!

Haar drogen, stylen en kleuren kan met de jaren het haar droog en breekbaar maken. Het haar kan beschadigd worden door de dagelijkse haarroutines en deze beschadiging kan zich na drie jaar versterken. Maar geen vrees – uw persoonlijke haarmedicatie BC Repair Rescue is er – het heruitgevonden en uitgebreide gamma verwelkomt twee nieuwe producten. De eerste omkeerbare haarbehandeling: BC Repair Rescue – de nog maar pas ontwikkeldeReversilane Technologie, een formule die zo effectief is dat ze in één behandeling drie jaar beschadiging ongedaan kan maken!

Ontmoet onze twee nieuwe helden: BC Repair Rescue S.O.S Elixir om de innerlijke haarstructuur aan te vullen en de sterkte te verbeteren en daarnaast is er de Nutri-Shield Serum om het haar te beschermen tegen externe beschadiging. Deze nieuwe opkomende en verbeterde haarbehandelingen maken elke beschadiging ongedaan en laten de haarbeweging herleven door een anti-frictie beschermlaag te creëren. De nieuwe BC Repair Rescueherstructureert het haar van de binnenkant tot de buitenkant.

Het gamma breidt de in-salon behandelingen uit en biedt de regelmatige en kleurverslaafde klant de noodzakelijke verzorging voor het broos haar. De ongelooflijke werking van de BC Repair Rescue behandelingen verbetert duidelijk het haar in een vijf minuten behandeling – deze snelle service maakt het ideaal voor klanten die in tijdsnood zitten. Dit geliefde gamma is eveneens gepast als tussentijdse thuisverzorging voor het volgend kapsalonsbezoek. Op deze manier versterkt het de haarkwaliteit en beschermt het tegen beschadiging.

Een nieuw tijdperk is aangebroken: Spoel de tijd terug voor instant vitaliteit en feilloos haar met onze nieuwste producten en verbeterde BC Repair Rescuesquad!

Bron: schwarzkopf-professional.nl

Sorry, comments are closed for this post.

HAARTRENDS

Wij zij op de hoogte van de laatste haartrends en wij geven u graag een persoonlijk advies. Zo heeft u altijd een kapsel wat bij u past!

RESTYLE YOUR HAIR

Hoofdstraat 59
2678 CG De Lier
0174 - 51 66 66

www.restyleyourhair.nl

MIJN ACCOUNT

Afrekenen
Winkelmand

VOLG ONS

FACEBOOK
GOOGLE+

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 27210442